Hoppa till innehållet

RBM Noor sledgebase modtager den højeste red dot design award: ”best of the best”

30.08.2013

Den nye stol fra Scandinavian Business Seating, modellen RBM Noor sledgebase, har modtaget den højeste ære i den største internationale designkonkurrence i verden, prisen red dot: ”best of the best". RBM Noor har fået tildelt prisen i kategorien "produktdesign".

"Vi er utrolig stolte over at have vundet prisen red dot: best of the best. Denne pris beviser, at løbende innovation er fuldstændig afgørende, hvis man skal komme i betragtning til sådan en hædersbevisning. Vores designfilosofi hjælper os med at skabe nye og holdbare produkter, og denne prestigefyldte pris er utrolig opmuntrende og er en påmindelse for os om at blive ved med at stræbe efter det bedste af det bedste," siger CEO for Scandinavian Business Seating, Lars I. Røiri.

Mens sledgebase-modellen fik tildelt prisen "best of the best", blev den komplette RBM Noor kollektion æret med red dot award for sin originale kombination af design, komfort og bæredygtig produktion. RBM Noors succes er endnu et eksempel på, hvordan skandinavisk design repræsenterer en førende trend på den internationale scene for design.

Konkurrencen red dot design award er en af verdens mest ansete designkonkurrencer. Prisen er internationalt anerkendt som en blåstempling af topkvalitet inden for designinnovation. 4.662 produkter, 1.865 designere, arkitekter og virksomheder fra 54 lande har indsendt deres aktuelle design i de 19 forskellige kategorier inden for "red dot award: product design 2013". Det bedste produkt i hver kategori modtager den prestigefyldte pris "red dot: best of the best". red dot design award består en international jury, der vurderer hvert enkelt produkt på basis af fem karakteristika: innovation, funktionalitet, ergonomi, miljøet og brugervenlighed.

RBM Noor er åndsproduktet at et samarbejde mellem tre skandinaviske designteams, der er gået sammen med Scandinavian Business Seatings eget designteam om at skabe en dynamisk ny stol. En betydelig kreativitet ikke kun i hver enkelt designers bidrag, men også i den samarbejdsorienterede tilgang, var nødvendig under forsøget på at fremstille en stol, der kunne opfylde de ambitioner, som Scandinavian Business Seating har for dette produktsortiment.

"RBM Noor er vores første samarbejde mellem flere designfirmaer. Energien og den innovative tilgang hos de tre skandinaviske designfirmaer Form Us With Love (SE), StokkeAustad (NO) og Susanne Grønlund (DK) var en sand åbenbaring. Sammen med vores internationale designteam har engagementet været ekstraordinært under denne proces og vi kan nu høste frugten af dette arbejde," konkluderer Lars I. Røri.

RBM Noor, som er designet til brug i kantine- og konferencelokaler, møderum og i uddannelsessektoren, leveres i mange forskellige former og farver. Den i høj grad modulopbyggede kollektion omfatter otte modeller med fire basismuligheder, to typer skaller, polypropylen og 3D-finer med valgfri armlæn og mulighed for forskellige polstringsløsninger. RBM Noor opfylder alle Scandinavian Business Seatings høje miljøstandarder og har dermed et exceptionelt miljøvenligt design.

 

Scandinavian Business Seating
Projektleder
Carina Jonsson
Tlf.: +47 94 53 49 00
carina.jonsson@sbseating.com
 

House of Communication
PR Account Manager
Annette Hoff
Tlf.: +47 97 14 78 22
hoff@houseofcommunication.com

Product has been added